Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SFD 7000BK Aszalógép

Cikkszám: SFD 7000BK
EAN: 8590669272075

Ár: 65 490 Ft

Sencor SFD 7000BK Aszalógép

Utolsó darab!

Leírás

 • Házi szárított élelmiszerek a legjobb minőségben!
  Sokféle élelmiszert száríthat otthonában. Töltse meg kamráját házi szárított termékekkel, amelyek mindig kiváló minőségűek lesznek hozzáadott tartósítószerek, színezékek, cukor, édesítőszerek stb. nélkül. Segítségével különböző aszalt gyümölcsöket, gyógynövényeket, gombákat, húsokat, tésztákat vagy akár halakat száríthat.
 • Szinte minden elvárást teljesít
  Válassza ki az élelmiszert, szeletelje fel, helyezze a tálcára, válassza ki a hőmérsékletet és az időt, amelyet a készülék automatikusan visszaszámlál. A szárítási hőmérséklet nagyon kíméletes, és az élelmiszer típusától függően 35-75 °C között választható
 • Ideális választás:
  1. Mindenféle gyümölcs egészséges falatokhoz, joghurthoz, zabkásához, kekszhez, teához, valamint díszítéshez.
  2. Zöldségek és gombák fűszerként levesekhez, mindenféle hús- és zöldségchipshez”
  3. Minőségi hús, amely kellő mennyiségű fehérjéhez juttatja útközben vagy némi energiafelhasználás után.
  4. Gyógynövények és virágok teához, illatosított párnákhoz, olajokhoz vagy fűszerezéshez.
  5. RAW ételek elkészítése a kívánt hőmérsékleten
  6. Az egészséges kekszek rugalmasak vagy ropogósak, ízlés és preferencia szerint készítheti el.
  7. Háziállat-csemege az Ön által választott összetevőkkel, hogy kedvencének kiváló minőségű, jó alapanyagokkal teli finomságot adjon
 • Horizontal Air Flow technológia
  A vízszintes levegő áramlási technológia biztosítja az egyenletes hőmérsékletet a beépített 17 cm átmérőjű ventilátor pedig az egyenletes szárítást. Így mind a 10 szinten biztosított a megfelelő minőségű szárítási folyamat, és még a tálcákat sem kell megfordítania.
 • Minőségi anyagok és kiegészítők
  Az egész konstrukció tökéletesen átgondolt! A ház kiváló minőségű műanyagból készült, kezelőpanellel és átlátszó ajtóval, amelyen keresztül nyomon követheti a szárítási folyamatot. Akár 10 emeleten keresztül helyezheti a rozsdamentes acél tálcákat – méretük 370 x300 x 30 mm, attól függően, hogy milyen mennyiségű élelmiszere van. Egy RAW tálcát is talál a csomagban, amely alkalmas zúzott ételek, tészták vagy RAW ételek elkészítésére.
 • Egy pillanat alatt elvégezhető beállítások
  A tiszta és egyszerű működés az, amiben kiemelkedő a készülék! A felső részeben van egy beépített vezérlőpanel hőmérséklet szabályzóval és LED kijelzővel az idő beállításához. Nem tudja milyen szárítási hőmérsékletet állítson be? Nem probléma! A vezérlőpulton lévő ikonok segítségével kiválaszthatja, hogy melyik hőmérsékletet ideális az adott élelmiszerhez.