Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SAC MT1230C Mobil klíma

Cikkszám: SAC MT1230C
EAN: 8590669288663

Ár: 126 990 Ft

Sencor SAC MT1230C Mobil klíma

A termék elfogyott! A lenti gombra kattintva érdeklődhet a termék készletállapota felöl!

Érdeklődök a termék felöl

Leírás

 • Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW
  Fűtő funkció Nincs
  Távirányító Van
  Szélesség 46.7 cm
  Magasság 76.5 cm
  Mélység 39.7 cm
  Tömeg 33 kg
 • A Sencor mobil klíma segítségével könnyebben fogja elviselni a forró nyári napokat. A hordozható kivitelének köszönhetően ott tudja használni ahol csak szeretné. Max. helyiség méret: 47 m2 / 122 m3 (mennyezet magassága 2,6 m). A klímaberendezés nagyszerű funkciókkal büszkélkedhet, jelentős mértékben hozzájárul a levegőminőségének javításához és a praktikus üzemmódoknak köszönhetően tökéletesen igazodik az egyéni igényeidhez. A mosható levegőszűrő kiszűri a mechanikus szennyeződéseket és megelőzi a por felkavarodását.

   

 • MI AZ A BTU?
  A BTU a British thermal unit rövidítése, ami az energia egyik hagyományos mértékegysége. A mértékegységet főleg az elektromos energiatermelésben a fűtési rendszereknél és a légkondicionálás területén alkalmazzák. Napjainkban a BTU helyét egyre nagyobb mértékben átveszi az energia SI mértékegysége, a joule.

   

 • AKÁR 12 000 BTU HŰTÉSI KAPACITÁS

  A készülék legfőbb előnye, hogy nincs szükség bonyolult telepítésre. A csomagolás tartalmazza az összes olyan alkatrészt, amellyel könnyedén és gyorsan összeszerelhető. A nagy és hatékony, akár 12 000 BTU hűtési kapacitás kb. 3,5 kW teljesítménynek és A energia besorolásnak felel meg. Biztosan elnyeri a tetszését a csendes működés, ami maximális terhelésnél csak 63 dB (A) jelent. A készülék teljes környezetbarát R290 természetes hatékonyságú gáz segítségével működik.

   

 • 3 KÜLÖNBÖZŐ ÜZEMMÓD

  Három üzemmód közül választhat az Ön igényei szerint. Lehetőség van a hűtésre, szellőztetésre vagy akár páramentesítésre is. Kellemes hőmérsékletet tud biztosítani a helyiségben 17 és 30 ° C között, így minden felhasználó számára optimális hőmérsékletet tudja kiválasztani. A páramentesítési üzemmódban gondoskodhat a könnyű és friss levegőről. A ventilátor funkció 4 különböző sebességi fokozatban áll a rendelkezésére. Max. helyiség méret: 47 m2 / 122 m3 (mennyezet magassága 2,6 m).

   

 • EGYSZERŰ ÉS INTUITÍV VEZÉRLÉS

  A mobilklímát lehetősége van a készülék tetején megtalálható LED vezérlő panel segítségével, vagy akár a csomag tartalmát képező távirányítóval működtetni. A beépített 5 különböző funkció is az Ön kényelmét hivatott biztosítani.

  1. Időzítő funkció
  A beépített időzítőnek köszönhetően, lehetősége van a be- vagy kikapcsolási idő beállítására. Szabadon választhatja meg az működési időt, így akár már haza érkezés előtt lehűtheti lakását a kiválasztott hőmérsékletre.

  2. SLEEP funkció
  Az alvó funkció lehetővé teszi, hogy hatékonyan, de mégis csendesen dolgozzon a készülék, ha Ön pihenni vagy aludni szeretne.

  3. ECO funkció
  A hideg levegő intenzitását a mobilklíma automatikusan állítja be a kiválasztott hőmérsékletnek megfelelően, hogy fenntartsa a hatékony és ugyanakkor gazdaságos működést.

  4. Automatikus memória az utoljára beállított módra
  Amikor Ön bekapcsolja a készüléket, a mobilklíma automatikusan az utoljára elindított módon és hőmérsékleti szinten fog működni.

  5. Önpárologtatás funkció
  Normál körülmények között nem kell gondoskodnia a hűtés során keletkező víz kiöntéséről. A mobilklíma önpárologtató funkciójának köszönhetően elpárologtatja azt, miközben megőrzi a helyiség optimális páratartalmát. Beépített gyűjtő tartály (1 literes), elvezető csővel és telítettség kijelzővel (arra az esetre, ha a kondenzátum elpárologtató funkció a magas páratartalom miatt nem tudja ellátni a feladatát).
  A készülék automatikusan kikapcsol, amennyiben a gyűjtő tartály megtelik vízzel.

   

 • MŰKÖDTETŐ PANEL, LED KIJELZŐVEL, MUTATJA:
  A beállított hőmérsékletet
  A hűtés üzemmódot
  A páramentesítés üzemmódot
  A ventilátor önálló üzemeltetését
  Az automatikus üzemmódot
  A SLEEP (alvás) üzemmódot
  A ventilátor fordulatszámát (magas, közepes, alacsony, automatikus)
  Az időkapcsoló beállítását

   

 • MELEG LEVEGŐ ELTÁVOLÍTÁSI MÓDJAI A HELYISÉGBŐL:
  Falba fúrt lyukon keresztül
  Balra vagy jobbra nyitható ablakon keresztül
  Felhúzható ablakon keresztül