Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SHD 8200 Hajszárító

Cikkszám: SHD 8200
EAN: 8590669291366

Új ár: 12 990 Ft

Sencor SHD 8200 Hajszárító

Leírás

 • A Sencor SHD 8200GD hajszárítóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Három állítható szárítási hőmérséklettel – egy gyengédebbel egy közepes és egy intenzívebbel– rendelkezik, valamint a 2 fordulatszám fokozat a tökéletes levegő áramlást biztosítja, így akár 30 %-kal gyorsabb lehet a hajszárítás folyamata. Hajdúsító diffúzor, a könnyebb szárításért és a dúsabb hatásért. Így igényeinek megfelelően választhat közülük. Ergonomikusan kialakított fogantyú a kezelőelemek optimális elosztásával a jobb- és balkezesek részére egyaránt. A hajszárító működéséről egy halk profi AC motor gondoskodik, amelynek teljesítménye 2400 W.
 • True Ionic funkció
  Az inonizáló gomb megnyomásával aktiválódik az ionizáció funkció, amely negatív ionokat hoz létre. A haj gyors szárításához a hajszárító a gyökerektől egészen a hajvégekig negatív ionokat használ és ezért a hő megfelelően használja fel. A negatív ionok csökkentik a statikus elektromosság kialakulását és segít a frizurát tökéletes kondícióban tartani azzal, hogy a nedvességet, ami mélyen a hajszerkezetbe jut, megköti. Garantálja a sima és fényes hajat, göndörödés nélkü, minimalizálja a statikusságot és megelőzi a haj sérülését.
 • Cool Shot funkció
  A „Cool SHOT funkció azaz a hideg levegős formázás, együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal.Mi az a diffúzor és mire jó?
  A diffúzort a göndör tincsek megszelídítésére és csodás fürtökké alakítására találtak ki. Az eszköz igazán hasznos lesz Önnek, ha hullámos, vagy göndör hajszerkezettel rendelkezik, hiszen segítségével könnyedén olyan frizurát készíthet, mintha most jött volna a fodrásztól. Használatakor érdemes előrehajtott fejjel dolgozni, így ugyanis a hajtövek is tökéletes megemelhetők. Akkor a legjobb a választott eszköz, ha a hajvégeket egészen a hajtövekig fel tudja nyomni a diffúzor segítségével.
 • Jellemzők:
  – Ergonomikus markolat
  – Levehető hátsó rács az egyszerű tisztításhoz
  – A hullámos fűtőspirál garantálja a konstans hőmérsékletet, a haj nem sérül meg.
  – Akasztófül
  – Túlmelegedés ellen védő kapcsoló
  – Szűkítő fúvóka két különböző méretben
  – Hajdúsító diffúzor
 • Műszaki adatok:
  – Tápfeszültség: 220 – 240 V / 50 – 60 Hz
  – Teljesítmény: 2400 W
  – Hőmérséklet fokozatok száma: 3
  – Sebesség fokozatok száma: 2
  – Hálózati vezeték hossza: 3 m
  – 270× 240 × 95 mm
  – Tömeg: 990 g