Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

SENCOR Mikrohullámú sütő SMW 1718WH

Cikkszám: SMW 1718WH
EAN: 8590669322756

Ár: 27 990 Ft

SENCOR Mikrohullámú sütő SMW 1718WH

Leírás

 • A Sencor SMW 1718WH egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű fehér szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W teljesítményre képes készülék manuális vezérlésű. A 20 literes kapacitás mellett öt különböző fokozattal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció, valamint beépítésre került egy maximum 35 perces időzítő. A 255 mm átmérővel rendelkező forgó tányér ideális a háztartásokban leggyakrabban előforduló edényekhez, tálakhoz.

  5 különböző teljesítmény szint

  Az egész folyamat egyszerű, praktikus és mindenekelőtt gyors! Az öt üzemmód az egyes ételek és élelmiszerek mikrohullámú teljesítményének csökkentésére vagy növelésére szolgál. Kiválóan alkalmas melegítésre, főzésre, de ételek kiolvasztására is. Csak forgassa el a szabályozót, állítsa be a kívánt üzemmódot és időt 35 percen belül.

  · MIN – Minimális teljesítmény 17 %
  · DEFROST – Kiolvasztás 33 %
  · LOW – Alacsony teljesítmény 55 %
  · MEDIUM – Közepes teljesítmény 77 %
  · MAX – Maximális teljesítmény 100 %

  Ajtónyitás egyszerűen

  A kezelőpanelbe integrált ajtónyitó gomb megnyomásával egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

  Egyszerű karbantartás

  A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A fém kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

  Alacsony zajszint

  A Sencor mikrohullámú sütője még maximális teljesítmény melletti működés esetén is mindössze 63 dB (A) zajszinttel rendelkezik. Szinte észre se fogja venni, hogy működő a készüléket csak a beállított programok végét jelző hang figyelmezteti, hogy elkészült az étel!

  Biztonság mindenekelőtt

  A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. Teljes ellenőrzést tesz lehetővé a főzési, melegítési folyamat alatt. Tökéletes láthatóságot biztosít a belső tér megvilágításával.

  Csomag tartalma

  • Mikrohullámú sütő
  • 255 mm átmérőjű üveg forgótányér


  Termék adatlapja

  Sencor SMW 1718WH

  Kialakítás
  Szabadonálló
  Űrtartalom
  20 liter
  Inverteres mikrohullámú sütő
  Vezérlés
  Mechanikus
  Szín
  Fehér
  Funkciók
  Grill funkció
  Crisp funkció
  Kiolvasztás funkció
  Hőlégkeverés