Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

SENCOR Konyhai robotgép, piros – STM 3754RD-EUE3

Cikkszám: STM 3754RD-EUE3
EAN: 8590669290321

Ár: 71 990 Ft

SENCOR Konyhai robotgép, piros – STM 3754RD-EUE3

Utolsó darab!

Leírás

 • Fedezze fel a lehetőségeket a Sencor 1000W teljesítményre képes konyhai robotgépével
  Az erős motornak köszönhetően még a legmagasabb fordulatszámon történő munkavégzés se jelent problémát. Többfunkciós kialakításnak köszönhetően számtalan ételkészítési fortélyt meg tud valósítani a készülékkel. Szinte már egyedülálló, hogy a Sencor márka 3 különböző színben kínálja a robotgépet.
 • 2 NutriSmart program remek NutriBlender kiegészítővel!
  A több kiállásos konstrukcióval több konyhai gép szerepét tudja betölteni, így valóban egy többfunkciós készülékről beszélünk. Az egyik kimenetemet mixelésre használhatja két NutriSmart üzemmóddal, amihez tartozik egy nagyon jó minőségű NutriBlender kiegészítő is. Ráadásul a bajonett rendszerrel a kiegészítők cseréje rendkívül egyszerű. És mit készíthet velük?
 • 1. Turmix mód
  Ehhez az üzemmódhoz egy 1,5 literes maximális kapacitású keverőedény áll a rendelkezésére, valamint a hozzátartozó hosszú élettartamú, rozsdamentes acélból készült késegység. Kényelmesen turmixolhat vele meleget, hideget, kenhetőt készíthet leveseket, önteteket, zabkását stb.
 • 2. Smoothie mód
  Készítsen tápláló, gyümölcs, zöldség vagy fehérje dús italokat! Egyszerűen cserélje le a keverőedényt a 0,6 literes kapacitású Nutri palackra, amit a kialakításának köszönhetően bárhova magával tud vinni. A palack Tritanból készült, egy nagyon strapabíró műanyag, amely bármilyen tevékenységre alkalmas, nem szívja magába a szagokat, BPA-mentes és bármilyen kézbe illeszkedik.
 • A négy nélkülözhetetlen tartozék
  A konyhai robotgép, szinte minden tésztát el tud készíteni. A 4,0 literes rozsdamentes edényben akár 2,2 kg tészát is el tud készíteni, vagy 8 tojásfehérje habja is könnyedén felverhető benne. 
 • Speciális flexi habverő 
 • A speciális flexi kialakítás miatt ideális választás finom, könnyed tésztákhoz, muffin készítéshez és különböző töltelékek készítéséhez.
 • Ballonos habverő
  Akár nyolc tojást vagy tizenkét tojásfehérjét is felverhet vele, így kiváló állagú tejszínhabot, lágy krémeket vagy akár majonézt is készíthet vele.
 • Dagasztó horog
  Bármilyen nehéz tésztát könnyedén meggyúrhat – mindegy, hogy pizzához vagy kenyérhez készül.
 • Habverő
  Bármilyen könnyű tésztát elkészíthet, miközben kellő levegő marad benne, mintha csak kézzel keverte volna össze.
 • A LED világításnak köszönhetően nem marad le semmiről!
  A többfunkciót is ellátó karon beépítésre került egy LED lámpa, ami minden keverés, dagasztás vagy habverés alkalmával bekapcsolódik, így minden lépés és folyamat jól látható lesz.
 • Mi az a bolygóműves dagasztó-, keverő- és habverőrendszer?
  Ez a rendszer garantálja a tökéletes munkát! A fejet egyszerre mindkét irányba forgatja a tál tartalmának csomómentes, maradékmentes összekeverése érdekében, minőségi, 4,5 liter térfogatú nemesacél tálban, amelyhez két praktikus fedél is tartozik. Az egyik a hűtőben történő tárolásra szolgál, a másiknak köszönhetően elfelejtheti a működés közben kifröccsenő alapanyagokat, így a konyhája tiszta marad. A fröccsenés gátló fedélen kialakításra került egy nyílás mellyen keresztül tudja az további hozzávalókat adagolni működés közben.
 • Sencor Smart Power & Energy funkció az optimális sebességért
  Ezzel a funkcióval egészül ki tökéletesen a konyhai robotgép! Ha nem lenne elérhető a legjobb fordulatszámok még lassú indítás esetén sem, akkor nem tudna kiváló munkát végezni. A hozzávalókhoz egyenként állíthatja be a sebességet hat különböző fokozatban, így a még legsűrűbb tészták vagy a darált hús is tökélestes állagúra készíthető el. Az impulzuskapcsoló maximális sebességre kapcsol, amit az idő töredéke alatt el tud érni, így hatékonyan, gyorsan tud dolgozni.
 • Biztonság mindenekelőtt
  Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.