Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor Elektromos lassan főző készülék – SPR 5508

Cikkszám: SPR 5508
EAN: 8590669308880

Ár: 35 990 Ft

Sencor Elektromos lassúfőző edény – SPR 5508

Leírás

 • A Sencor SPR5508BK egy elektromos lassan főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.
 • Maximum 6,0 literes kapacitás
  A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 8 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezze a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Ön haza érkezik addigra készen áll az étel felszolgálásra.
 • Akár több étel egyidejű készítése
  A gőzölés az egyik legegészségesebb ételkészítési lehetőség, elsősorban a tápanyagok maximális megőrzése miatt zsír hozzáadása nélkül. Szereti a friss lazacot párolt zöldségekkel? Csak helyezze az edénybe a gőzkosarat a hozzávalókkal és válassza ki “Gőzölés” programot, a készülék a program végeztével figyelmezteti Önt amikor étel fogyasztásra kész. Ráadásul a gőzölő betét rozsdamentes élelmiszer-minőségű acélból készült, ami nagyon tartós.
 • Nagyon könnyen vezérelhető
  Minden funkció és program kényelmesen beállítható a digitális kijelző segítségével. Programok spektruma széles, és a hozzáadott szolgáltatások minden felhasználónak tetszeni fognak.
 • Különböző működési módok
  Minden programnál a készülék először előmelegíti magát az előre beállított hőmérsékletre, így ennek köszönhetően megőrzi az ízeket és a tápanyagokat. Remek sült krumplit, szaftos hús szeleteket, ízletes zöldségeket piríthat.
 • Gentle – Enyhe hőmérséklet
  Low – Alacsony hőmérséklet
  Medium – Közepes hőmérséklet
  Sauté – Pirítás
  High Sear – Hirtelen sütés
  Slow Cook Low – Lassú főzés alacsonyabb hőmérsékleten
  Slow Cook High – Lassú főzés magasabb hőmérsékleten
  Steam – Gőzben főzés
  Yoghurt – Joghurt
 • Határtalan lehetőségek
  A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 14 órán át, egy ízletes szószt 8 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatja. Nem szabad megfeledkezni a gőzben történő főzésről sem. Készíthet házi joghurtot is, egyszerűen tegye bele szükséges hozzávalókat, és remek joghurt készíthető akár különböző ízesítéssel vagy anélkül.
 • Melegentartó és időzíthető funkció
  Az ételt akár négy órán keresztül melegen és frissen tartja a készülék, két főzési programmal teljesen automatikusan. Más programok esetén a hőmérséklet fenntartása manuálisan állítható. Fontos a megfelelő ételhőmérséklet, de a megfelelő főzési idő is. Mindegyik programomnak van egy előre beállított ideje, amelyet tetszés szerint manuálisan beállíthat.
 • Mik a további előnyei a készüléknek?
  Nemcsak rengeteg időt és fáradságot spórol meg, hanem a pénztárcáját is kíméli! A működési elv alapján energiatakarékosabb, mint egy hagyományos elektromos vagy indukciós tűzhely. Az ételek egyenletesen készülnek el zsír vagy olaj hozzáadása nélkül úgy, hogy nem veszítik el az ízüket vagy lédússágukat.
 • Csomag tartalma

  Lassan főző készülék
  Belső edény és edzett üvegfedő
  Rozsdamentes acél gőzölő betét