Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor Álló porszívó – SVC 0625AT

Cikkszám: SVC 0625AT
EAN: 8590669314553

Ár: 65 990 Ft

Sencor Álló porszívó – SVC 0625AT

Utolsó darab!

Leírás

 • Ismerje meg a Sencor SVC 0625AT álló porszívóját
  Élvezze a kényelmes takarítás. A Sencor SVC 0625AT porszívója könnyedén megbirkózik a nehézkesnek tűnő rendetlenséggel is. Kétségtelenül elégedett lesz a 25,2 V-os Li-Ion akkumulátor vezeték nélküli működésével, a mozgás szabadságával. A porszívó működését tekintva csendes, könnyen irányítható és nem igényel hosszasabb karbantartási munkákat.
 • A porszívó működését egy 25,2 V-os, 2600 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor töltöttségét a beépített LED kapacitás jelző segítségével tudja ellenőrizni. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 50 percen keresztül tud porszívózni, ez függ a használattól, és kb. 4-6 óra szükséges az akkumulátor teljesen feltöltéséhez.
 • Fedezze fel a 4 az 1-ben működés előnyeit
  Takarítson meg időt, pénzt, helyet és energiát a Sencor 4 az 1-ben álló porszívó segítségével. Az erős szívóerőn túl, lehetősége van a mop funkcióval a padló felmosására is. De ez még nem minden! A készülékből kivehető egy kézi porszívó is, amely ideális a különböző szennyeződések gyors és hatékony összegyűjtésére az asztalon, konyhában, bútorok felületén vagy akár az autóban.
 • Élvezze a rendkívül kényelmes kezelést
  A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően élvezze a mozgás szabadságát. Nincs olyan hely, ahova ne tudná magával vinni a készüléket. A könnyű vezérelhetőségének és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ezentúl nem kell külön erőfeszítéseket tenni például az ágy alatti területek porszívózásához. A Sencor egy 180°-ban elforgatható szívófejjel szerelte fel a készüléket, így bármilyen sarokba is könnyen beilleszkedik.
 • Beépített LED világítás
  A szívófejbe beépítésre került egy LED világítás, a még hatékonyabb tisztítás érdekében. A világítás úgy lett elhelyezve, hogy a legapróbb szennyeződéseket és finom port is felfedje. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt.
 • Porzsák nélküli kialakítás, HEPA szűrőrendszer
  A Sencor SVC 0625-AT egy porzsák nélküli kialakítású állóporszívó. Egyszerűen kivehető HEPA szűrővel és 0,5 literes porgyűjtő tartállyal felszerelt. A HEPA szűrő kiváló minőségű és a legkisebb por/allergén részecskékről is gondoskodik. A portartály könnyen eltávolítható, mosható, és nem kell aggódnia a cserélhető porzsákok vásárlása miatt, ezzel is időt, pénzt takarít meg és védi környezetét a szintetikus anyagoktól.
 • Saját motorral felszerelt forgókefe
  A saját motorral rendelkező, forgókefés szívófej kifejezetten a szőr, szösz, hajszálak, morzsák, por és nagyobb részecskék eltávolítására szolgál a padlóról, kárpitokról és a szőnyegekről. Kiváló eredményeket fog elérni. Az első mozdulattal tökéletesen tiszta csíkot fog látni.
 • Cat & Dog tartozék
  A háziállat tulajdonosok részére tökéletes társat fogja jelenteni a speciális kialakítású szívófej. A kézi porszívóra csatlakoztatható „Cat & Dog Mini” szívófej segítségével egyszerűen szabadíthatja meg a kárpitokat, szőnyegeket a különböző szőrszálaktól, szöszöktől.
 • Nedves mop
  A felmosó funkció makulátlan tiszta padlót garantál. A nedves mop funkciónak köszönhetően még a legfinomabb szemcsék is eltűnnek és a padló tökéletesen tiszta lesz.
 • Termék adatlapja
  Sencor SVC 0625AT
  Por tárolása Porzsák nélküli
  Porszívó típus Álló porszívó
  Energiaforrás Akkumulátoros
  Akkumulátor feszültség 25.2 V
  Por tárolás
  Porkapacitás 0.5 liter
  Telítettség kijelzés
 • Funkciók
  Száraz tisztítás
  Nedves tiszítás
  HEPA szűrő