Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SWK 1001OR Vízforraló

Cikkszám: SWK 1001OR
EAN: 8590669091584

Ár: 3 990 Ft

Sencor SWK 1001OR Vízforraló

A termék elfogyott! A lenti gombra kattintva érdeklődhet a termék készletállapota felöl!

Érdeklődök a termék felöl

Leírás

 • A klasszikus Sencor SWK 1001OR elektromos vízforralóval időt és energiát takaríthat meg.A vízforraló 2000 W teljesítményének köszönhetően gyorsan forralja fel a vizet. Az 1 literes kapacitása révén ideális választás 1-2 személyes háztartásokba, valamint a beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható.A vízforraló két oldalán vízszintjelző segíti a felhasználót. A beépített kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült rejtett fűtőszál nem melegíti fel a körülötte lévő levegőt, mint a különböző főzőlapok esetén, csak a vízforraló tartalmát. Számos biztonsági funkció érhető el, mint a túlmelegedés elleni védelem vagy víz nélküli bekapcsolás lehetősége.
 • SENCOR VÍZFORRALÓKGyors, hatékony, kényelmes és automatikus – ezek az elektromos vízmelegítők jellemző előnyei. Minden SENCOR vízforraló csak biztonságos anyagokból épül fel – például BPA-mentes műanyagból, hőálló borszilikátból, vagy német SCHOTT Üveg üvegből, valamint csúcsminőségű (SUS 304) nemesacélból.
 • VÍZSZŰRŐA Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. VÍZSZINT JELZŐSzinte minden Sencor vízforraló vízszint jelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget. Egyes modellek esetén akár a vízforraló mindkét oldalán megtalálható.
 • BIZTONSÁG MINDENEKELŐTTA beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
 • JELLEMZŐK:
  1 literes maximális kapacitás
  Mindkét oldalon vízszintjelző
  Ergonomikus kialakítású markolat
  Vezérlése a markolatban épített gombbal
  Rozsdamentes acél fűtőlap, rejtett fűtőspirállal
  Biztonsági fedélzár
  Működést jelző fény
  360°-os középcsatlakozó
  Hálózati vezeték tárolása a talpban
 • KÉTSZERES BIZTONSÁG:
  Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
  Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
 • TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:
  Tápfeszültség: 220 – 240 V / 50 – 60 Hz
  Teljesítmény: 2000 W
  Anyag: Műanyag
  Működést jelzőfény