Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SFR 6200SS Olajsütő

Cikkszám: SFR 6200SS
EAN: 8590669279432

Ár: 15 980 Ft

Sencor SFR 6200SS Olajsütő

Leírás

A Sencor SFR 6200 olajsütő készülék segítségével, szinte bármikor könnyen és egyszerűen készíthet finomabbnál finomabb ételeket. Az olajsütő akár 900 W teljesítménnyel, 1,5 literes kapacitású sütőkosárral és állítható hőmérséklettel lett ellátva. A tapadásmentes felületnek és a kivehető kosárnak köszönhetően a tisztítása is rendkívül egyszerű. A 1,5 literes kapacitással körülbelül 600 g hasábburgonya készíthető el egyszerre.

Akár 600 g étel készítése egyszerre
Az 1,5 literes kapacitású olajsütő edénybe akár 600 g étel is belefér. Nagyon jó minőségű anyagból készült, akár mosogatógépben is mosható. Ezen kívül a kompakt kialakításnak köszönhetően, kényelmesen elfér egy kisebb konyhában is.

Állítható hőmérséklet
Többé nem kell attól tartania, hogy túl sokat vagy túl keveset sült az étele. Az olajsütők lehetővé teszi, hogy a sütési hőmérsékletet úgy állítsa be, hogy a legtörékenyebb ételek is megfelelően átsüljenek. A termosztátomat szabadon beállíthatja 130 és 190 °C között.

Praktikus betekintő nyílás
A praktikus, ablakos fedélnek köszönhetően nem kell aggódnia a sült ételek túlzott szaga miatt, ugyanakkor a teljes sütési folyamat az Ön felügyelete alatt zajlik. Ezenkívül a fogantyúk is tökéletesen hőszigeteltek.

Biztonság mindenekelőtt
A készülék túlmelegedés ellen minden esetre biztosítva van, és abban a pillanatban, amikor egy időre abbahagyja a sütést és a hőmérséklet el kezd emelkedni, kikapcsolódik. Fontos, hogy soha ne kapcsolja be olaj nélkül, és soha ne hagyja felügyelet nélkül bekapcsolt állapotban.