Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SFH 7057WH Hősugárzó

Cikkszám: SFH 7057WH
EAN: 8590669297443

Ár: 9 990 Ft

Sencor SFH 7057WH Hősugárzó

A termék elfogyott! A lenti gombra kattintva érdeklődhet a termék készletállapota felöl!

Érdeklődök a termék felöl

Leírás

 • A Sencor SFH 7057WH praktikus és kompakt segédeszköz kisebb terek vagy irodák számára a hidegebb napokon, ahol relatív gyorsan tudja felmelegíteni a levegőt. A Sencor hőlevegős ventilátora modern kialakítással, akár 1200 W teljesítménnyel lett felszerelve alacsony, mindössze 53 dB (A) zajszint mellett. 22,7 x 13,9 x 26,8 cm-es méretei szintén nagy előnyt jelentenek, így a tárolásához sincs szükség nagyobb helyre. A kezelés nagyon egyszerű a bekapcsolásjelző lámpával gazdagított vezérlőgombnak köszönhetően.

  2 teljesítmény szint

  A Sencor SFH 7057WH elektromos hősugárzó 2 különböző teljesítményszinttel áll az Ön rendelkezésére. Az igényei szerint választhatja ki, hogy magas vagy éppen alacsony üzemmódot választja, az üzemmódokhoz tartozó teljesítményszintek pedig 1000W / 2000 W.

  Könnyen irányítható

  A hősugárzó vezérlése nagyon egyszerű. A készülék tetején találja meg a főkapcsolót. A teljesítményszabályozást egy vezérlőgomb biztosítja, mellyel Ön választhatja ki a kívánt fűtési szintet. A ventilátor működést jelző lámpát is tartalmaz.

  Oszcilláló mozgás 80°-ig

  Az oszcillációs mozgás lehetővé teszi a készüléktest önműködő egyik oldalról a másikra forgását. Így a forró levegőt vagy akár felfrissítő szellő a szoba összes sarkába el tud jutni.

  Rendkívül csendes működés

  Ennek a ventilátornak a nagy előnye a kompakt kialakítás és az alacsony zajszint. Halk működésének köszönhetően ideális irodákba, műhelyekbe. Maximális teljesítmény mellett mindössze 53 dB (A) zajszintet ér el.

  Biztonság mindenekelőtt

  A Sencor SFH 7057WH forrólevegős ventilátor egy egyenáramú motorral melegíti a levegőt, amelyet a Sencor a leghosszabb élettartamra tervezett. Túlmelegedés esetén kettős hőbiztosítékkal, leejtés vagy felborulás esetén pedig automatikus kikapcsolással is fel van szerelve. A tápkábel tartós anyaga minimalizálja annak kopását.

  Termék adatlapja

  Fűtési fokozatok száma 2
  Típus Hordozható hősugárzó
  Fűtési eljárás Ventilátoros
  Maximális teljesítmény 2000 W
  Termosztát
  Oszcillálás
  Tömeg 1.6 kg