Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Sencor SDB 5005T DVB-T2 beltéri egység

Cikkszám: SDB 5005T
EAN: 8590669307852

Ár: 10 990 Ft

Sencor SDB 5005T DVB-T2 beltéri egység

Utolsó darab!
Kategóriák: , Brand:

Leírás

  • A Sencor SDB 5005T vevőkészüléket a jövőbeli DVB-T2 földfelszíni sugárzásra készítettek fel H.265 kodekkel. A készülék univerzális, régi és új tv készülékekkel összeköthető, köszönhetően a HDMI és a SCART csatlakozásoknak. USB-n keresztül filmeket, zenét vagy fényképeket is lejátszhat rajta. Az elektronikus műsorkalauz funkció segítségével átnézheti és betervezheti kedvenc műsorait. De lehetősége van használni a Teletext funkciót, elérhet különböző digitális rádióállomásokat, készíthet kedvenc csatorna listát, beállíthatja az Önnek megfelelő képarányokat is. Egyszerűen időzítse be kedvenc műsorát, és attól sem kell tartania, ha esetleg elaludna a tv előtt, az automata kikapcsoló funkció hosszantartó inaktivitást észlelve kikapcsolja magát. A beépített gyermekzár segít a váratlan elállítások megelőzésében..
  • DVB-T2 vételi lehetőség
    A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A Sencor SDB 5005T vevőkészülék a következő jelek vételére képes DVB-T2 HEVC/H.265 (1080p 60 FPS-en) / DVB-T – MPEG-2/MPEG-4 (H.264) / PAL/SECAM BG/DK/I/L. A széles tartományban szinte biztosan meg fogja találni az Önnek megfelelőt.
  • Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a SET-TOP BOX
    A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a set-top boxal. Ennek köszönhetően a táp ellátás biztosító 5 V bemenet mellett megtalálja az antennához szükséges RF ki és bemeneti csatlakozóját. A tv készülékkel összekötheti a HDMI, a SCART vagy koaxiális kábel segítségével, hiszen a csatlakozók elérhetők a készüléken. Az USB csatlakozó segítségével videókat, filmeket, képeket játszhat le AVI, TS, TRP, MP4, MKV, MOV, MP3, FLAC, JPG, JPEG, MPG, MPEG formátumokban.