Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

SENCOR Elektromos grill – SBG 104BK

Cikkszám: SBG 104BK
EAN: 8590669318520

Ár: 15 590 Ft

SENCOR Elektromos grill – SBG 104BK

Leírás

  • A Sencor SBG 104BK egy elektromos asztali grill, amely ideális akár otthon a balkonon vagy akár a kertben való sütésre. A kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen hordozható. 2 grillező felülettel rendelkezik, melynek méretei 44 x 25 cm. Az egyenes felület alkalmas zöldségek, szalonna és pirítós elkészítéséhez, a bordás felületen tökéletes hal és húsételek készíthetők. Mindkét grillező felület tapadásmentes bevonattal rendelkezik, így olaj nélkül használható, így megfelel az egészséges grillezés feltételeinek. Kivehető tálcával rendelkezik a felesleges olaj számára

    Kiváló minőségű grill sütőlapok

    A 44 x 25 cm-es grill sütőlap kétféle felülettel rendelkezik. Ezek közül az első a bordázott felület, felület tökéletes a húsok, halak, sajtok vagy akár kolbászok sütésére. A felület garantálja a hús lédússágát és elkerüli a nem kívánt párolást. Zöldségek, sajtok, bacon, burgonya vagy pékáruk készítésére használja bátran a sima sütő felületet. Gyorsan grillez, és ropogósra pirítja a hozzávalókat. Könnyen és egyszerűen grillezhet akár többféle ételt is egyszerre.

    Integrált termosztát az egyszerű kezeléshez és a hőmérséklet beállításához

    A beépített termosztát a hőmérséklet és a grillezés típusának egyszerű beállítását biztosítja. A „WARM” szint ideális az étel kiolvasztásához, vagy csak felmelegítéséhez. Az első szint (•) melegen tartja az ételt. A második fokozat (••) tökéletes a zöldségek, halak vagy kolbászok grillezésére, a harmadik (•••) fokozat húsételeket készítését teszi lehetővé.