Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

MPM Beépíthető gáz főzőlap 30 cm-es – MPM-30-GMH-20

Cikkszám: MPM-30-GMH-20

Ár: 48 000 Ft

MPM Beépíthető gáz főzőlap 30 cm-es – MPM-30-GMH-20

A termék elfogyott! A lenti gombra kattintva érdeklődhet a termék készletállapota felöl!

Érdeklődök a termék felöl

Leírás

 • Termék leírása:
  Az MPM-30-GMH gázfőzőlap modell kis méreteinek köszönhetően ideálisan kis helyiségbe. Ezt a modellt nemcsak a funkcionalitás, hanem az esztétika és számos biztonsági funkció is jellemzi. A főzőlap csiszolt elülső széle és a fekete üveg főzőlap, elegáns megjelenést kölcsönöz neki.Jellemzők:
 • főzőlap 30 cm széles
  két különböző teljesítményű öntöttvas égővel (nagy: 2,4 kW, közepes: 1,8 kW)
  egy 1 darabból álló, csúszásgátlóval ellátott öntöttvas rostély
  a rács az innovatív Safe-Grate technológiával rostély kétoldali meghosszabbítása és megerősítése, amely egyrészt védőgát a láng és a gombok között, aminek köszönhetően megvédi őket a felmelegedéstől. Másrészt elválasztja a falat a lángtól, és megvédi a magas hőmérséklet közvetlen hatásától. Ez különösen fontos, ha a falat üveggel látták el.
  A főzőlap további felszerelései a gombokba beépített gyújtók,
  Gázkiáramlás elleni védelemmel rendelkezik, így sokkal biztonságosabb a főzés. Abban az esetben, ha a láng véletlenül kialszik, a mechanizmus megszakítja az égő gázellátását, ami csökkenti a mérgezés vagy a robbanás kockázatát.
  Az MPM-30-GMH-20 tábla más, 30 cm széles MPM lapokkal is kombinálható. Ennek köszönhetően létrehozhatunk saját felületet két független áramforrással.