A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Motoros rejtett elosztó – bluetooth-os, 2 x 250 V + 2 x USB + AUX – 20450BS

Cikkszám: 20450BS

Ár: 77 350 Ft

Motorosan süllyeszthető rejtett elosztó irodai és otthoni felhasználásra, fém házzal, 2 db gyermekvédelemmel ellátott hálózati aljzattal, dupla USB töltőegységgel, hangszóróval és bluetooth csatlakozási lehetőséggel.

Leírás

  • Motorosan süllyeszthető rejtett elosztó irodai és otthoni felhasználásra, fém házzal, 2 db gyermekvédelemmel ellátott hálózati aljzattal, dupla USB töltőegységgel, hangszóróval és bluetooth csatlakozási lehetőséggel. Hallgasson zenét például a konyhában vagy irodában az asztalába épített hálózati elosztó segítségével. Párosítsa össze mobilkészülékével (android, IOS támogatás) vagy csatlakoztassa AUX 3,5 mm-es kábelen keresztül.
  • Asztala, bútora legyen mindig elegáns és rendezett, mégis funkcionális. A rejtett elosztó kiváló megoldás lehet ha már például kész konyhával rendelkezik, de nincs elegendő konnektor a kívánt helyen. Ilyenkor falvésés és villamos hálózat bővítés nélkül, remek alternatíva lehet egy rejtett elosztó. Egy érintés és máris rendelkezésre állnak a szabad konnektorok. Ideális lehet olyan elektromos eszközökhöz, amit nem folyamatosan használunk, kenyérpirító, vízforraló… Ha használaton kívül vannak, a “töltőoszlop” egy érintéssel elrejthető, ezzel is megkönnyítve például a takarítást, valamint rendezett, letisztult külsőt ad a helységnek. A legtöbb felületbe és design-ba beleillő kialakítás, függőleges beépítési lehetőség mérsékelten vízhatlan kezelőfelület.
  • Kizárólag beltéri használatra
  • Érintőgombos vezérlés RGB LED visszajelzéssel az üzemállapotról
  • Bluetooth, AUX csatlakozási lehetőség
  • Android, iOS kompatibilitás
  • Hangtalan motoros működés
  • Automata leállás akadály észlelés esetén

 

Üzemi feszültség:230V AC (50 Hz)
Max. áramerősség:16 A
Max. terhelhetőség:3500 W
USB max. töltőáram:2,1 A
Csatlakozási lehetőségek:Bluetooth, AUX 3,5 mm csatlakozó
Frekvenciatartomány:~30 Hz – 16 kHz
Szín:ezüst
Max átmérő:112 mm
Beépítési átmérő:89 mm
Hossz rejtett állapotban:515 mm + 60 mm csatlakozó
Hossz nyitott állapotban:780 mm + 60 mm csatlakozó
Vezeték hossz:2 m
Vezeték típus:3 x 1,5 mm² C19-es hálózati csatlakozókkal szerelve