Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

MERCATOR Ideall grip+ black nitril, púdermentes, teljes felületén textúrált, fekete kesztyű XXL 50db

Cikkszám: RD30233006
EAN: 5906615003205

Ár: 4 680 Ft

MERCATOR Ideall grip+ black nitril, púdermentes, teljes felületén textúrált, fekete kesztyű XXL 50db

Az ár egy dobozra vonatkozik!

Utolsó darab!

Leírás

 • Biztos fogás, precizitás és vegyi anyagokkal szembeni védelem
  Vegyi anyagokkal szemben legjobb védelmet nyújtó speciális kesztyű. A vastagabb anyag és a gyémántszerkezet tökéletes fogást és védelmet biztosítanak a nehéz körülmények között végzett munka esetén.Nedves vagy zsíros környezetben dolgozol, amely akadályozza a precíz fogást? A standard kesztyűben kellemetlenül izzad a kezed? Válassz speciális kesztyűt ideall® grip+ és védd a kezedet sérülésekkel és a szennyeződésekkel szemben.ideall® grip+ speciális feladatokhoz szánt kesztyű!
  ideall® grip+ vastagabb a hagyományos kesztyűknél és speciális gyémánt textúrával ellátott, ami növeli a súrlódási erőt és stabil fogást biztosít – még akkor is, ha kenőanyagokkal, zsírokkal vagy nedves környezetben dolgozol.ideall® grip+ csökkenti a kéz sérülésének, horzsolásának és irritációjának kockázatát. Megakadályozza továbbá a nedvesség és a vegyi anyagok átszivárgását* – a termék besorolása szerint III. B kategóriájú.

  Válaszd a biztos fogást és a munkakényelmet!
  A gyémánt textúra mintájának köszönhetően a kesztyű belsejében szabadtér keletkezik, ami csökkenti a kézizzadást. A kesztyűket speciális teszteknek vetik alá, amelyek megerősítik a védőképességét – az anyag megakadályozza a baktériumok és a gombák áthatolását.

  ideall® grip+ olyan helyekre ajánlott kesztyű, ahol számít a mozgáskoordináció pontossága. Tökéletesen alkalmas építési és szeszerelési munkálatokhoz, hidraulikai és villamos szektorban, valamint barkácsoláshoz. A zsíros és nedves környezetben való munkavégzés lehetőségét az élelmiszeripar és takarítási ágazat dolgozói is értékelni fogják. A kesztyű két színváltozatban kapható – fekete és narancssárga színben.

   

  Biztosíts a kezednek gyémánt védelmet – válaszd a szakembereknek tervezett kesztyűt!