Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

SodaStream Spirit Pepsi Megapack

Cikkszám: 4112170200
EAN: 7290113766648

Ár: 29 490 Ft

SodaStream Spirit Pepsi Megapack

A termék elfogyott! A lenti gombra kattintva érdeklődhet a termék készletállapota felöl!

Érdeklődök a termék felöl

Leírás

 • Sodastream x Pepsi.Mostantól otthon, kényelmesen, cipekedés nélkül is el tudod készíteni kedvenc üdítődet. Akár egyetlen értintéssel pontosan olyan szénsavas üdítő készíthető, amilyet szeretnél és amikor szeretnéd!
  SodaStream Spirit Black.A kellemes és vonzó megjelenésű SodaStream Spirit különböző színekben érhető el. Az új beépített mechanizmusoknak köszönhetően már nem kell a palackokat csavaroznod a szódagép használatához, csak egyszerűen be kell pattintani és már készíthető is friss szódavíz. Vége a nehéz műanyag palackos vizek cipelésének. Bármikor készíthetsz friss szódavizet vagy szörpöt erőlködések nélkül.Könnyű, egygombos mechanikus működtetés.
  A SodaStream Spirit Black működtetése nem igényel elektromos áramot és akkumulátort sem tartalmaz. A készülék tetején elhelyezett nyomógomb segítségével tudod elkészíteni a szódavizet. Többszöri megnyomással tudod a szénsav erősségét szabályozni. A CO2 patronnal akár 60 – 80 liter szódavizet készthetsz. (Függ az szénsav erősségétől!)Segíts megmenteni a világot a műanyag palackoktól.
  Csökkentsük együtt az egyszer használatos műanyag szennyezés hatásait. Mennyi műanyag kell még, hogy szembesüljünk a pusztításunkkal ? Itt az idő, hogy változtass, a döntés a Te kezedben van!SodaStream Patronok.
  A SodaStream szíve a gázzal töltött patron. Egy teli patronból 60-80 liter szódavíz készíthető – a szénsaverősségtől függően. Amennyiben a patron kiürült, elég egyszerűen csak kicserélni a legközelebbi csereponton. Az eredeti SodaStream patronokat a SodaStream saját gyáraiban gyártja, tölti és minden újratöltésnél minden egyes darabot technikai és biztonsági szempontból is ellenőriz. Az ellenőrzés során talált hibás darabokat a SodaStream azonnal kivonja a forgalomból, így garantálva az első osztályú minőséget és biztonságos használatot. Az eredeti SodaStream patron ismertetőjegyei a SodaStream logóval ellátott etikett a patronon és SodaStream védőfólia a szelepen.SNAP-N-LOCK funkció. A palackot nem kell többé betekerni, hála a csapózárnak
  Mechanikus elv. Nem elemmel műküdik és nincs szükség semmilyen elektromos áramra
  Megújult külső és belső. Elegáns formatervezés minden részletre gondolva és rendkívül csendes üzemmódA csomag tartalma:1db SodaStream Spirit Black szódagép
  1db BPA mentes, nyomásálló műanyag palack
  1db 60 – 80 liter szénsavas víz előállítására alkalmas CO2 patron
  1db PEPSI szörp – 440 ml
  1db szörp kóstoló 4 különböző ízben