Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Neato Robotics XV Signature Pro Újracsomagolt termék

Cikkszám: XV

Új ár: 49 900 Ft

Neato Robotics XV Signature Pro Újracsomagolt termék! 12 Hónap garancia!

A termék elfogyott! A lenti gombra kattintva érdeklődhet a termék készletállapota felöl!

Érdeklődök a termék felöl

Leírás

  • Neato XV Signature(TM) PRO robotporszívó – alapos – intelligens – erős robotporszívó allergiásoknak és kisállattartóknak A légúti allergia Magyarországon sajnos népbetegség. Rengeteg embert érint, akik nap, mint nap küzdenek azért, hogy a megbetegedéssel járó kellemetlen tüneteket legalább csillapítsák. Közismert tény az is, hogy otthonainkban a leggyakoribb allergiaokozó a házi por, vagyis a háziporatka 10-50m méretű száraz ürüléke. Rendszeres takarítással és a Neato XV Signature(TM) PRO robotporszívó speciálisan kifejlesztett keféjével érezhetően csökkenthetjük lakásunk porszennyezettségét, és fellélegezhetünk, mert enyhülnek a kellemetlen tünetek: az orrviszketés, az orrfolyás, az orrdugulás, a gyakori tüsszentés és a nehézlégzés. Lélegezz fel! Mert 2014-ben a NeatoRobotics robotporszívói – így aNeato XV Signature(TM) PRO robotporszívó is -megérkezett Magyarországra. A robot neve már maga is árulkodó, hiszen az angol neat (ni:t) szóból származik, aminek a jelentése: , , rendes”, , , tiszta”, magyarul: nett. A Neato technológiája, formája alapvetően különbözik a korábban megismert robotporszívóktól. Lássuk, melyek a legfontosabb különbségek, ami miatt kimondottan ajánljuk olyan lakásokba, ahol légúti allergiás betegek élnek, és ahol kisállatot (kutyát, macskát, nyuszit stb. ) tartanak! Előjegyzés otthoni tesztelésre Neato XV Signature(TM) PRO robotporszívó tulajdonságai Könnyen tisztítható mikro-HEPA szűrővel látták el. Speciálisan kialakított, kombinált anti-allergén & állatszőr kefével is felszerelték a normál gumilapátos kefe mellett, ami a kiválóan felszedi a padlóról a legapróbb részecskéket és az állatok lehullott szőrét. Szemmel látható különbség a többi robotporszívóhoz képest, hogy a Neato XV Signature(TM) PRO nem kör alakú. Egyedülálló D-alakú kialakításának köszönhetően az egyik oldala kerek, a másik viszont szögletes. Ez a forma, plusz az alacsony magasság lehetővé teszi, hogy a robot maximálisan megközelítse a sarkokat, a falakat, szegélyeket. A robot a NeatoRobotics, Inc. által kifejlesztett a forradalmian új, lézervezérlésű technológiával letapogatja és feltérképezi a környezetét.
  • Lézer szkennert és szenzorokat használ, hogy észlelje a körülötte lévő akadályokat, és így létrehozza a takarítási terület pontos térképét – beleértve a bútorokat, tárgyakat és ajtónyílásokat. A robot folyamatosan frissíti a térképet, így ha új tárgy kerül a látómezőjébe a takarítási ciklus alatt, akkor azt is felveszi a térképre. A térkép alapján a takarítási területet szisztematikusan járja be. Automatikusan közlekedik az egyes helyiségek között, és automatikusan átmegy a különböző típusú padlófelületekre. A hosszú, 24 cm-es gumilapátos és a kombinált kefével, a kiváló teljesítményű HEPA-szűrővel és nagy űrtartalmú portartállyal több szemetet, port tud összegyűjteni, mint a kerek a robotporszívók.   Automatikusan visszamegy a töltőállomására, feltölti magát, majd visszatér arra helyre, ahol befejezte a takarítást. Funkciók Takarítási módok: Kézi indítás – Előre programozott takarítás – Lokális takarítás Lézervezérlésű, szisztematikus navigációs rendszer Takarítás előre-hátramozgás közben is Szobáról-szobára takarít A sarokban, a falak és a szegélyek mentén is takarít Automatikusan visszatér a töltőállomásra, feltölti magát, és folytatja a takarítást Nem ütközik neki a bútoroknak Bútorok alatt is takarít Érzékeli az akadályokat és a lépcsőket Nem akad el a szőnyeg rojtjaiban Minden padlótípuson takarít Doboz tartalma 1 db Neato XV Signature(TM) PRO robotporszívó 1 db töltőállomás 2db NiMH akkumulátor (3500 mAh) 1 db Hálózati tápkábel 1 db Gumilapátos kefe 1 db Kombinált anti-allergén & állatszőr kefe 2 db Mikro HEPA Szűrő 1,8 m mágneses határoló csík Első lépések – útmutató Felhasználói kézikönyv és CD JellemzőkJótállás a robotra:2 év a robotra, 6 hónap az akkumulátorraMéret:318x330x102 mmSúly:3,9 kgAkkumulátor:2xNiMH 7,2V 3500 mAhÁtlagos működési idő:1 óraProgramozható:ArrayTöltési idő:2-3 óraZajszint:70 dBSzín:fekete/nemesacélSzűrő típusa:HEPAPortartály űrtartalom:0,45 lEnergiafogyasztás:n. a. Virtuális fal:ArrayTávirányító:ArraySzoftver frissítési lehetőségAjánlott takarítási terület:150 m2Feltöltés után folytatja a takarítástAutomatikusan visszatér a töltőállomásra
  • Takarítás logikája:ArrayExtra funkció:allergiásoknak és kisállattartóknak kimondottan ajánlottKefék típusa, száma:kombi antiallergén kefe, gumikefe, Kezelő felület:nyomógombokTakarítási módok:lokális, automatikus, dokkolásTerület leválasztás, elhatárolás:mágneses csíkTájékozódás módja:ArrayA robot formája:ArrayLézervezérlésű navigációs technológia és intelligens érzékelők A lézer szkenner letapogatja, feltérképezi az otthonodat, a Neato szisztematikusan takarít Tudja, hogy merre járt, és milyen útvonalat jár be Automatikusan átmegy az egyik helyiségből a másikba, kiválasztja az optimális útvonalat, eljut a sarkokba és a bútorok alá. Irányító központ Könnyen be tudod állítani a napi takarítások időpontját, a lokális vagy a több-helyiséges azonnali takarításhoz pedig nyomd meg a gombot. A szoftver frissíthető A robot szoftvere frissíthető, amikor új verzió kerül bevezetésre. Nagy teljesítményű szívóteljesítmény Hála az erős vákuumnak, a szemét, a por, a hajszálak mind a portartályban landolnak Mikro HEPA szűrők A legjobb választás a por és allergének csökkentésére otthonodban           Gumilapátos kefe  Minden padlótípuson kiválóan használható. Kombinált anti-allergén & állatszőr kefeSpeciálisasn kialakított gumilapátos és sörtekefe. Porzsák nélküli portartály o A nagy űrtartalmú, porzsák nélküli portartály használata egyszerű, és ráadásul környezetkímélő Mágneses határoló csík Neatonak nincs szüksége elemekkel működő virtuális falakra, kerítésekre ahhoz, hogy a takarítási területét behatároljuk. Erre találták ki a mágneses határoló csíkot, amit egyszerűen csak le kell fektetni a padlóra, és már el is zártuk előle a , , tiltott” zónákat.   Miért ajánljuk? Neato XV Signature(TM) PRO robotporszívó használatával csökken a lakás porszennyezettsége. Kiemelkedő szívóteljesítménye és a speciális kombinált kefe miatt kimondottan javasolt légút allergiás betegségek számára. Gyorsan és hatékonyan elvégzi a takarítást Egyedi formájának köszönhetően kiválóan alkalmazkodik lakásunkhoz. Digitális kijelző képernyőn könnyű beállítani az egyes funkciókat, takarítási időpontokat. Nagyobb alapterületű lakásokat is tud kezelni, mert ha a robot akkumulátora lemerül, akkor visszamegy a töltőállomásra, feltölti magát, majd visszatér arra a pontra, ahol abbahagyta az előző takarítási ciklust. Az erős vákuum a portartályban összegyűjti a hajszálakat, kutyaszőrt, port, szemetet.
  • 12 Hónap garancia!