Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

MPM-427-SBS-03/AA Side by Side Hűtőszekrény fagyasztóval Fekete 472 l

Cikkszám: MPM-427-SBS-03/AA
EAN: 5903151000200

Ár: 283 500 Ft

Háztartási kisgépek|Hűtők,Fagyasztók|Side by Side Hűtők|

Leírás

A hűtőszekrény elsősorban a funkcionalitás és az elegancia szempontjából. A fehér szín tökéletesen kiemeli a konyha modern stílusát, és érdekes, eredeti megjelenést ad a helyiségnek.
Az A + energiaosztály. Az egyedi megoldások használatával sokkal hosszabb ideig tárolhatja az élelmiszeripari termékeket.   A No Frost funkciónak köszönhetően automatikusan kondenzálja a fagyot a vízet, amely mindig a hűtőszekrény belső falán helyezkedik el. A fagy kívülről ürül, amelynek köszönhetően az étel nem jut be jégbe, és a hűtőszekrényt minden gond nélkül megtisztítják.a funkcionalitás. A vezérlőpulton lehetősége van beállításokat választani az Ön igényei szerint.
ECO mód – ebben a módban a hűtőszekrény a legalacsonyabb fogyasztás mellett működik, a hűtőszekrényben 5 ° C, a fagyasztóban pedig -18 ° C hőmérsékletet tart fenn.
SMART mód – intelligens rendszer, amely a környezeti hőmérséklethez viszonyítva optimalizálja a hőmérsékletet és az energiafogyasztást. Ha szeretné, beállíthatja a hűtési tartományt.
SUPER mód – hirtelen hőmérsékleti csökkenést okoz a fagyasztóban, lehetővé téve ezzel a termékek gyors fagyasztását.

hűtőszekrény ajtaján elhelyezett LED kijelző jelentősen megkönnyíti a készülék működésének ellenőrzését.                         Ezzel egyetlen gombbal be- és kikapcsolhatja az összes funkciót.
A hűtőszekrény energiatakarékos LED világítással van felszerelve. Az izzók világosabb, szembarát fényt adnak.              Kevesebb hőt bocsátanak ki, így nem idéznek elő hőmérsékletet a belső hőmérsékleten.

 • Side by Side hűtőszekrény.
 • Fekete színű, 90cm széles
 • 291L hűtőrész + 145L fagyasztó rekesz
 • Energiaosztály: A+, 365 kWh/év
 • Új energiaosztály: E (A-G-ig terjedő skálán 2021.03.01-től)
 • 10kg/24h fagyasztás, no frost
 • méretei (szél.x mag.x mély):90x178x59cm
 • nettó súlya: 82kg
 • belső világítás
 • 4 polcos, 1 kihúzható rekesz
 • Az MPM nagy háztartási gépek a 2 év alapgarancia mellé további + 3 év kiterjesztett garanciáért regisztrálni kel a – www.famatel99.hu – oldalon. Ez a jótállás kizárólag azokra a vásárlókra vonatkozik, akik a terméket magáncélra, háztartásukban használják! A mosógépek esetében a 3 év kiterjesztett garancia kizárólag a motor meghibásodására érvényes!
  Az 5 év garancia kizárólag a Famatel 99 Kft. által magyarországi kereskedelmi forgalomba hozott termékekre vonatkozik!A Famatel 99 Kft. felhívja a figyelmet, hogy blokkot vagy gyűjtőblokkot nem fogad el, az extra garanciát kizárólag olyan vásárlást igazoló számla vagy bizonylat kíséretében fogadja el, amely tartalmazza a vásárolt termék cikkszámát is! A Famatel 99 Kft. előlegszámlát, garancialevelet, szállítólevelet vagy bármilyen más, a számla helyettesítése céljából bemutatásra kerülő dokumentumot nem fogad el.A vásárló a sikeres adatrögzítést követően a termékregisztráció során megadott e-mail címre megkapja a plusz 3 évre szóló garanciaigazolást, amellyel a készülék vásárlásához járó 2 éves jótállást további 3 év garanciával növeli, így összesen 5 évre kiterjeszti. A garanciaigazolást ajánlatos kinyomtatni és az eredeti garacialévéllel együtt megőrizni!
  A regisztráció során megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, azokat kizárólag a garanciaigazolás kiállításához és nyomonkövetéséhez használjuk fel.Szükség esetén a regisztrációhoz kérje a terméket értékesítő üzlet segítségét!