Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Krups EA810870 automata kávégép, fekete – felújított

Cikkszám: EA810870
EAN: 0010942215714

Ár: 59 990 Ft

Krups EA810870 automata kávégép, fekete – felújított

12 Hónap garancia

Utolsó darab!

Leírás

 • A Krups Essential kávéfőzők termékcsaládja a kávé szerelmeseinek készült, közülük is elsősorban az eszpresszó kedvelőinek. A teljesen automata kávéfőző a kávé alapjaihoz vezeti Önt vissza. Kompakt mérete kompromisszummentes kapacitást rejt magában. Az első osztályú íz és aroma az őrölt kávé hidraulikus technológiával történő tömörítésének köszönhetően érhető el. Használata nagyon egyszerű: az ízletes eredmény érdekében 3 hőmérsékleti beállítás- és 3 őrlési fokozat közül választhat. A kávéfőző tejhab felhabosítására szolgáló gőzfúvókával is felszerelt, így otthona kényelmében is könnyedén elővarázsolhat egy cappuccinót vagy latte macchiatót.
 • A kávé egyszerű elkészítése
  A kávé elkészítése előtt ki kell választania a Krups Essential eszpresszógép által kínált 3 őrlési fokozat egyikét. Minél finomabbra őrli a kávét, annál intenzívebb lesz a kapott íz. Ezután a készülék elején található forgótárcsával könnyedén beállíthatja a kívánt italmennyiséget. Majd nyomja meg a kávé intenzitását jelző nyomógombot (a gyengébb kávét egy csíkos, az erős kávét három csíkos ikon jelzi), és néhány pillanat múlva már élvezheti is a tökéletes eszpresszót.
 • Kompakt méretek, de számtalan funkcionális előny
  Az Essential kávéfőző biztosan elnyeri tetszését kompakt méreteivel, amelyeknek köszönhetően még a legkisebb konyhában is kényelmesen elfér. A kávéfőző mérete azonban ne tévessze meg, a készülék teljesítményét vagy a kapacitását nem csökkenti – ezt bizonyítja az 1,7 literes víztartály és a 260 g-os kávészem tartály. Az eszpresszógép továbbá szabadalmaztatott kompakt fűtőelem-rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja kedvenc kávéjának tökéletes ízét és intenzív aromáját.
 • Fém kúpos őrlő a professzionálisan őrölt kávéért
  A Krups Essential teljesen automata kávéfőző fém őrlőt rejt magában. Kúpos köveit úgy tervezték, hogy minden őrléssel tökéletes eredményt biztosítsanak. A 3 őrlési fokozattal az őrlés durvaságát állíthatja, így ízlésének megfelelően aromás ristretto-, eszpresszó- vagy lungo kávét készíthet.
 • Bársonyosan lágy tejhab
  Nem kell többé a legközelebbi kávézóba sietnie, ha cappuccino, vagy caffe latte kávéra támad gusztusa! A Krups Essential automata kávéfőzővel könnyedén elkészítheti ezeket az italokat az otthona kényelmében. Egyszerűen mártsa a gőzfúvókát egy előkészített csésze tejbe, majd körkörös mozdulatokkal tökéletesen sima habot készíthet! Ezután csak töltse fel csészéjét egy adag eszpresszóval, és máris élvezheti a házi készítésű italát, amely minőségben megegyezik majd a profi baristák által készített kávéval.
 • Automatikus tisztítás a még egyszerűbb karbantartás érdekében
  Nemcsak, hogy tökéletes kávét készít, de az Essential kávéfőző karbantartása is igen egyszerű. Az automatikus tisztítóprogram biztosítja a kávéfúvókák precíz átmosását. A rendszeres kézi tisztításra pedig maga a készülék szólítja fel Önt.
 • Telt íz minden egyes csészében
  A Krups Essential automata kávéfőző minden szenvedélyes feketekávé rajongó kedvében járva 3 féle kávétípus – ristretto, espresso és lungo – elkészítését ajánlja fel. Ezen túlmenően azonban még számtalan tejes italt is elkészíthet, például a bársonyosan sima cappuccínót. A kiegyensúlyozott ízt, az egyenletes tömörítést és a telt aromát minden esetben a hidraulikus rendszer biztosítja, amely az őrölt kávét cm-enként akár 30 kg-os erővel préseli össze.
 • 10 évig javítható termék
  Amennyiben a kávéfőző bármely része elromlik, ne keseredjen el! Nagy becsben tartjuk vevőinket, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb megjavítsuk készülékét. A kávéfőző megvásárlását követő legalább 10 évben garantáljuk az alkatrészek gyors és kedvező árú cseréjét, Önnek elég csak a szervizünket hívni a +36209241065 számon.
 • 12 Hónap jótállás a felújított kévéfőzőre!