Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

KRUPS EA81 Arabica automata kávégép, sötétszürke – Felújított

Cikkszám: EA81

Ár: 64 990 Ft

KRUPS EA81 Arabica automata kávégép, sötétszürke – Felújított

 • 12 Hónap jótállás

Leírás

 • KRUPS EA81 Arabica automata kávégép, sötétszürke

  Élvezze a teljes könnyedséggel készült tökéletes eszpresszót

  Egyszerű eszköz modern technológiával a kávé gazdag ízének eléréséhez és csodálatos illatú, telített ízű kivételes italok egyszerű elkészítéséhez.

  Kompakt formaterv páratlan funkciókkal

  Fedezze fel a legjobbat mindkét világból a praktikus, kompakt formatervnek köszönhetően.

  Modern technológia az egyedülálló kávé elkészítéséért

  A KRUPS Quattro Force rendszer optimalizálja az eszpresszó készítési folyamat egyes lépéseit a kávészemtől a kávéig: 20%-kal gyorsabb darálás, hidraulikus prés, kompakt gőzölőegység és automatikus tisztítás a hosszantartó teljesítményért.

  Tiszta és intenzív íz könnyen és gyorsan

  A KRUPS ARABICA kompakt automata eszpresszó kávégép arra hivatott, hogy színtiszta és gazdag ízvilágú kávét és eszpresszót készítsen teljes könnyedséggel és verhetetlen minőségben. Élvezze a rendkívüli eszpresszót, valamint a kávé- és tejitalokat otthona kényelméből, ahol értékelni fogja a praktikus és kompakt dizájnt. A Quattro Force rendszer rendkívüli eredményeket ér el, melyeket telített íz és aroma jellemez, és egyetlen intuitív eszpresszó kávégépben tökéletesített funkciók széles skáláját teszi elérhetővé. A magasan intuitív extra nagy LCD-kijelző segítségével a vezérlés gyerekjáték, és három hőfok és három őrlési fokozat áll rendelkezésére saját italainak elkészítéséhez. A KRUPS ARABICA eszközöknél a praktikus emlékező üzemmód segítségével elmentheti saját kedvelt beállításait, így biztos lehet benne, hogy végül csészéjében egyszerűen tökéletes eszpresszót talál

  12 Hónap jótállás

Érdekelhetnek még…