Barion Pixel

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

A termék hozzá lett adva a kosárhoz

Kosár megtekintése
Tovább vásárolok

Gorenje MO4250CLI Classico szabadonálló mikrohullámú sütő + grill, bézs színben, újracsomagolt termék

Cikkszám: MO4250CLI
EAN: 3838942953835

Ár: 38 990 Ft

Gorenje MO4250CLI Classico szabadonálló mikrohullámú sütő + grill, bézs színben

Újracsomagolt termék!

A termék elfogyott! A lenti gombra kattintva érdeklődhet a termék készletállapota felöl!

Érdeklődök a termék felöl

Leírás

 • A Gorenje MO 4250 CLI mikrohullámú sütő, egyedülálló dizájnjával konyhád ékkövévé válhat. Prémium elefántcsontszín borítása és a kemencéket idéző ablaka páratlanul stílusossá varázsolják a készüléket, mely átsugallja ezt az egész helységre.
 • Füstös íz odabentről 
  A Gorenje MO 4250 CLI mikrohullámú sütő grill funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően a puha és ropogós ételek elkészítése egyetlen gombnyomásba kerül. Élvezd a finoman füstös grill ízhatást, mely egyenesen a konyhából érkezik!
 • Arany középút: 20 literes belső 
  A középkategóriába tartozó 20 literes Gorenje MO 4250 CLI mikrohullámú sütő mikrohullámú sütő épp ideálisnak mondható. Kompakt mérete jóvoltából nagyobb adag ételt is képes befogadni, maga a készülék viszont nem foglal nagy helyet.
 • 24 hónap garancia
 • Egyedileg értékesítendő, újracsomagolt termék!
 • Mit nevezünk újracsomagolt termékeknek?
  Az újracsomagolt árucikkek olyan teljes mértékben működőképes termékek, amelyeket vásárlóink megrendeltek, ám valamiért meggondolták magukat, és visszaküldtek.Ezek a termékek újracsomagolás előtt teljes körű átvizsgáláson, tesztelésen, és alapos tisztítási procedúrán mennek keresztül. A termékek 99 %-nál az újracsomagolt termékek teljesen újak, külsőre is hibátlanok.A nagyobb háztartási gépeken a szállításból eredendően, apróbb karcolások horpadások, kicsi szépséghibák előfordulhatnak, ezek miatt jelentős árkedvezménnyel kerülnek értékesítésre.Minden esetben részletes leírást talál a termékről, amelyet kérünk, figyelmesen olvasson el!Ha bármilyen kérdése van az adott termékkel kapcsolatban, hívja bátran az ügyfélszolgálatot a +36 20 9241065 telefonszámon.
  Ezekre a termékekre is ugyanúgy érvényes a garancia, mint a gyári csomagolt árukra.